Zašto je Bandić jak i u Donjoj Dubravi?

Subotom u središnjici 365 u Praškoj 2 nema pretjerane gužve. Dežuraju Snježana i Nebojša. Ja volim doći jer subotom navrate građani koji se žele upisati u Stranku rada i solidarnosti, a  preko tjedna rade i ne stignu doći u centar grada. Uvijek kad mogu popričam s njima.

Jučer je došao Petar iz Donje Dubrave. „Nikada nisam bio u nekoj stranci, a htio bih biti član 365 jer vi stvarno radite. U mom kvartu asfaltirate ulice, uređujete vrtiće, opremate parkove spravama za igru djece. Vi ste među ljudima i mislite na ljude. Želio bih biti dio takve ekipe s kojom mogu i osobno doprinijeti da život ljudima u mom kvartu bude ljepši“ – rekao je Petar.

„Prošle godine naletio je vozač na moju kćerku na putu za školu. Drugi dan otišao sam u mjesni odbor i rekao im što se dogodilo. Za manje od mjesec dana na tom je mjestu iscrtana zebra i napravljeni su ležeći policajci. Uvjerio sam se da Bandićevi ljudi na terenu slušaju građane i rade. Želim se priključiti takvom timu. I ja želim nešto napraviti za moje susjede i sugrađane“ zaključio je Petar ispunjavajući pristupnicu.

To je ključ Bandićevog uspjeha u politici. Stalno je među ljudima. Njegov ured je među građanima, a ne u Gradskoj upravi. I članovi vijeća gradskih četvrti iz Stranke rada i solidarnosti rade isto. Da Milan Draženović, predsjednik Vijeća gradske četvrti Donja Dubrava nije odmah reagirao na Petrov zahtjev da se nešto napravi za sigurnost djece na putu za školu, vjerojatno bi Petar imao pametnijeg načina da iskoristi subotnje prijepodne nego da se iz Dubrave uputi u središte grada kako bi ispunio pristupnicu 365.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.