Fejsbuk dnevnik, lipanj 2017.

https://www.facebook.com/predovan365/

  1. lipnja

GLAS ZA BANDIĆA – projekti

Povodom Dana Grada Zagreba Milan Bandić je u Starogradskoj vijećnici uz nazočnost Predsjednice RH podijelio povelje i nagrade Grada Zagreba. Prije i poslije toga bio je na mnogim zagrebačkim mjestima. Izdvajam moje Trnje gdje je obišao završetak radova na uređenju pomoćnog igrališta NK Trnje. To je najmodernije igralište s umjetnom travom u Zagrebu.

Navečer sam bio u Dugom Selu na sjednici Predsjedništva 365 u Zagrebačkoj županiji. U toj smo županiji ostvarili sjajan rezultat. Osam mjesta u Županijskoj skupštini i mandate u svim gradovima i općinama u kojima smo izašli na izbore. U toj smo županiji čvrsta treća politička snaga. „Tamo gdje ne budemo na gradskoj i općinskoj vlasti, imat ćemo kroz naše vijećnike mikrofon i na taj ćemo način promicati vrijednosti Stranke rada i solidarnosti. Građani u županiji će to čuti i prepoznati“ rekao sam stranačkim druzima.

“Ne samo to” nadopunio me Zvonko Kunić, predsjednik 365 županijske organizacije “mi zovemo i zvati ćemo naše zagrebačke prijatelje da 4. lipnja izađu na izbore i glasaju za gradonačelnika Bandića. Županijskim izbornim uspjehom želimo doprinijeti i uspjehu Milana Bandića u drugom izbornom krugu!”.

https://youtu.be/cd7usIdgjDY – govor predsjednice o dostignućima Grada Zagreba

https://youtu.be/tsqHWGW_lGQ – Bandić, dokumentarna reportaža

https://www.youtube.com/watch?v=U7E3AeZdDe4 – crtić Gradonačelnik Hrvatske

https://www.facebook.com/strankaradaisolidarnosti/videos/680513185482396/ – Zagreb, top 1 turistička destinacija

https://www.facebook.com/strankaradaisolidarnosti/videos/681637988703249/ – kongresni centar

https://www.facebook.com/strankaradaisolidarnosti/videos/681201158746932/ – obnova 5.000 zagrebačkih fasada

https://www.facebook.com/strankaradaisolidarnosti/videos/680810632119318/ – besplatni Internet u cijelom gradu

https://www.facebook.com/strankaradaisolidarnosti/videos/680532878813760/ – Zagreb, najpoželjnija turistička destinacija

https://www.facebook.com/strankaradaisolidarnosti/videos/680227575510957/ – nova dječja bolnica i hospicij

https://www.facebook.com/strankaradaisolidarnosti/videos/679938768873171/ – pruga od Kvatrića do zračne luke

https://www.facebook.com/strankaradaisolidarnosti/videos/679731568893891/ – novi stanovi za 1.500 obitelji

https://www.facebook.com/strankaradaisolidarnosti/videos/682203938646654/ – zatvaranje Jakuševc, novi centar za odvajanje otpadom

https://www.facebook.com/strankaradaisolidarnosti/videos/682294528637595/ – nova žičara Sljeme

  1. lipnja

TRNJU TRAVA, GRADU HVALA

Jučer se na NK Trnje okupilo nekoliko tisuća Trnjana na fešti otvaranja sportsko rekreacijskog centra – jedan veliki i dva mala nogometna terena s umjetnom travom. To je najljepši poklon za 93. rođendan ovom zagrebačkom nogometnom klubu slavnog Snješka Cerina i mnogih drugih poznatih nogometaša. Bilo je puno zabave uz Dragu Diklića, Borisa Babarovića, Dražena Žanka i KUD Željezniča, održane su nogometne tekme raznih generacija, a uz pivo, gemišt i hot-dog s odličnim kobasicama kvartovski smo se družili “kao nekad”.

ZAGREB, GRADSKA ČETVRT TRNJE

Dragi Trnjani, želim vam zahvaliti što ste glasali za 365 Stranku rada i solidarnosti i izabrali vijećnike 365 u svih 13 mjesnih odbora na Trnju, te u gradskoj četvrti.

Posebno vam želim zahvaliti što ste i mene izabrali u Vijeće Gradske četvrti Trnje. Uz nekoliko fotografija s jučerašnjeg lijepog okupljanja Trnjana na otvaranju terena s umjetnom travom na NK Trnje, pozivam vas da u nedjelju 4. lipnja glasujete za Milana Bandića. Samo s njim kao gradonačelnikom moći ćemo ispuniti zajedničke planove za razvoj Trnja i Grada Zagreba.

https://www.facebook.com/predovan365/videos/433783656998492/

ŽIVIM ZAGREB

Prije izborne šutnje još jedan poziv Zagrepčankama i Zagrepčanima da u nedjelju izađu na izbore i glasuju za gradonačelniKA.

 

  1. lipnja

ŽIVOT JE LIJEP

“Život je lijep” moto je zrinjevačkog Cest is d*best i mnogih uličnih performansa i priča u glavnom hrvatskom gradu.

U Zagrebu je jučer na lokalnim izborima pobijedio stav o lijepom životu za Zagrepčanke i Zagrepčane, a ne o Zagrebu podijeljenom na naše i njihove, na mi i vi, ili kako se Mrakača opredijelila, na mi ili on i njegovi.

 

  1. lipnja

HNS-ovci (I DRUGI) POD OPIJUMOM

Prije par minuta objavljena je vijest: Plenković je dobio bitku – HNS-ovci uz HDZ. Može li Plenki dobiti i rat?

Ko bi reko čuda se dese …

Bandić je i ovaj put u pravu. Prije dva dana, još dok je sve išlo vamo-tamo, rekao je: “Nemojte podcjenjivati ljude i njihovu želju da participiraju u vlasti. Vlast je najveći afrodizijak i najveći opijum. Kako su nekad govorili da je vjera opijum za narod, a ja vam sad govorim da je vlast opijum za neke. I nemojte ih podcjenjivati.”

 

  1. lipnja

BOLJE GROB NEGO ROB

Danas su HNS-ovci, uglavnom iz zagrebačkog Donjeg i Gornjeg grada, zapalili svijeće pred sjedištem te stranke. Prisežu da će otići iz te trgavačke asociacije žaleći za vremenom svojega članstva. Bolje grob nego rob.

A oni iz većinskog dijela HNS zaklinju se da treba surađivati s HDZ-eom za spas Hrvatske. Zato da bismo mogli pristojno živjeti i zato da ne budemo u situaciji da “pasemo travu” zbog tvrdičluka. Kažu oni: izašli smo iz rovova, skinuli maske i učinili bolje da nam ne bude gore.

Koja je strana HNS-a prava? Ona čvrsta kao od kamena koja se ne da vjetrovima ili ova koja se kune u bolje?

Vidjet ćemo uskoro. Vidjet ćemo hoće li HNS trgovati za svoj džep (ministarske fotelje i sinekure) ili se entuzijastčno uključiti u stvaranje uvjeta za boljitak sviju ne tražeći za sebe šolde (preko pogače). Brzo ćemo to vidjeti i “progledati”. Vidjet ćemo hoće li pregovarati o tome što napraviti za kvalitetan život ljudi, ili će se zadovoljiti za torbicu od 11 tisuća kuna kakvu je nosila jedna HNS-ovka.

 

  1. lipnja

SPORT NA ZAGREBAČKOM TRNJU

Jučer je cijeli dan bilo živo na NK Trnju. 16. međunarodni turnir nogometaša limača okupio je klince, trenere, roditelje, bake i djedove …. Došli su mnogi Trnjani podržati sport za mlade. I ja sam bio tamo – to je moje najbliže susjedstvo. Isplatila se svaka lipa uložena u nedavno renoviranje terena tog slavnog kvartovskog nogometnog kluba. Živjeli Trnjani.

 

  1. lipnja

365 U ZAGREBU I IZVAN GLAVNOGA GRADA

Na jučerašnjoj konstituirajućoj sjednici Vijeća Gradske četvrti Trnje Stranka rada i solidarnosti 365 izabrana je na predsjedavajuće mjesto. Predsjednik je izvanstranački nositelj liste profesor Mato Bartoluci. Članovi vijeća iz 365 smo Rudi Pristovnik (na mjestu mr.sc. Katarine Milković) i ja.

Drago mi je što ću u naredne četiri godine moći izravno sudjelovati u poticanju, razgovoru i odlučivanju o najvažnijaim pitanjima za boljitak života građana u Gradskoj četvrti Trnje.

Stranački život intenzivno ide dalje i izvan hrvatskoga glavnoga grada. Jučer je gradu Sveti Ivan Zelina cijela gradska organizacija HSLS na čelu s ex predsjednikom stranke Filipom Ćurkom pristupila Stranci rada i solidarnosti.

 

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.